Hej på vackra människor som inte gillar hultet

Strax efter nyårssupén på Hultet.....vi hörs väldigt tidigt 2009!

HAHA DÄR FICK JAG ER!

Jag sa ju att skrämmningen av Jenny-Li inte skulle vara årets sista egentligen.... Jag säger inget om den här eftersom jag inte vet men idag är det dan före nyårsafton och jag och ninja städar loss. verkligen hela hultet... Vi har lovat städ som var här i morse att man ska kunna äta från golven, det vill jag inte göra dock men tanken är fin.

Hej och tack och sånt

Hej och välkomna till troligtvis ett av årets sista inläggHultets videoblogg (jag menar inte att detta är helt sista så oroa er inte men terminen går mot sitt slut) här skrämmer vi i alla fall Jenny-Li som man ser av allt mer och mer här hos oss på Hultet. Mycket nöje..
//Kirk Out

Cool på Café

Ninja visar hur man kan vara cool på Café under Bobs inspelning.

Pilot-avsnitt Vilda Själar!

-OBS PILOT- Vilda Själar. En splirrans ny drama-serie i flera delar. Varför vill någon döda Karl? Har Ida verkligen gått upp i vikt? Hur kommer Sara känna sig när hon blir dumpad? Följ med i en värld av spänning, kärlek och dramatik, följ med och se Vilda Själar.

BOB SOVER

En relativt tidig julimorgon. Den intet ont anadne korrupta adelsmannen Bob dé la Bobiaux sover tryggt i en säng, i en stad, i ett land som inte alls är intressant. Då den ädle, modige och ständigt rättfärdige musketören Ninja och hans kompanjon Beffilionus stormar in och ger utsugaren vad han förtjänar


Ninja i hål.

Alla är vi ju nyfikna, och det va precis det Ninja va just här...

Älien


RSS 2.0